Menü Bezárás

Mindenhol jó, de most a legjobb otthon. Segítsünk a hazai főzdéknek!

Mindenhol jó,de most a legjobb otthon. Segítsünk a hazai főzdéknek!

Ezekben a nehéz időkben sem hagyhatjuk magára kedvenc hazai kisüzemi márkáinkat. Az újdonságokra fogékony főzdék gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre.


Mindenkit komolyan érint ez a jelenlegi járvány helyzet. A frontvonalban harcolókat és a kiskereskedőket is. Az oldal tematikájából adódóan nem mehetünk el szó nélkül a vendéglátásból élők helyzete mellett sem.

Ha esetleg azon gondolkodnál, hogy honnan szerezd be kedvenc kisüzemi/kraft sörödet, hogy egy kicsit kellemesebben teljen ez a nehéz időszak, akkor itt egy kis segítség.

Rizmajer

Rendeld házhoz.

Horizont

Horizont
Horizont

http://www.horizontsorok.hu/#webshop

Info:

Válaszd ki és vidd haza kedvenc HORIZONT sörödet! Kedves Sörrajongó! A jelenlegi helyzetben fontos, hogy sörünk frissen és közvetlenül tudjon eljutni hozzád! 👉 Igazítottunk az árainkon, így a rendes listaárhoz képest 20% kedvezménnyel tudtok mostantól vásárolni!Sőt, a 24-es doboz még egy kicsivel több kedvezményt is tartalmaz!👉 A webshopon leadott rendeléseknél 24 üveg felett ingyen szállítunk ki Budapesten!👉 Csapatunk vállalja, hogy a 16 óra előtt leadott rendeléseket Budapesten másnap a megadott helyre szállítjuk.
(Dolgozunk a vidéki szállításon is, amint lesz rá lehetőség, jelezni fogjuk!)👉 Nem maradnál sör nélkül a hétvégén? Megoldjuk! Időben leadott rendelésnél szombaton és vasárnap is szállítunk!💶 Fizetni jelenleg készpénzzel tudsz, vagy előreutalással, de dolgozunk a kártyás megoldáson. Maradjatok otthon, igyatok jó sört és vigyázzatok magatokra!

Monyo

Kisüzemi sör nélkül nehezebben megy a home office? 👨‍💻 Vagy a liszt mellett elfelejtettél bespájzolni a kedvenc…

Közzétette: MONYO Brewing Co. – 2020. március 20., péntek

HopTop

Info:

ELINDULT A WEBSHOP!
Létrehoztuk az online felületünket, hogy Ti ebben a nehéz helyzetben is tudjátok élvezni a kedvenc HopTop söreiteket.
A Shopban megtaláljátok a régóta ismert alapsöreinket, valamit különlegességeket is.
Jelenleg csak Budapest területén megoldott a szállítás, valamint a fizetés készpénzes vagy előreutalásos. A söröket egyelőre biztonságosan csak 12-esével tudjuk szállítani!

Gőzerővel dolgozunk a kártyás fizetésen és a vidéki kiszállításon. Addig is kitartást és maradjatok otthon!
#mentsükmegasöréletet

https://webshop.hoptop.hu/

First

First

És ne feledd, mindenhol jó, de most a legjobb otthon!

Ajánlott cikkek